Fabelaktig Formiddag 

kl. 10.00 -12.00

Storsalen, Bølgen Kulturhus

Dette er et gratis tilbud for jobbsøkere og de som er i yrkesaktiv alder. Her ønsker vi å inspirere og motivere med gode foredragsholdere, gjester på scenen og kulturelt innhold. 

Foto: Fredrik PedersenAnja Hammerseng-Edin er en av Norges tidligere beste håndballspillere. I dag er hun daglig leder og gründer av verdens første treningssenter for mental trening – Fearless Heart.

Anja kommer til Fabelaktig Formiddag og forteller om hvordan hun måtte ta nye grep og ansvar, når Koronapandemien rammet henne og jobben. 

Alex RFotokilde: Publicomosén har fått sparken mange ganger, og vil dele et par erfaringer han har gjort seg i arbeidslivet. Kanskje vil Alex Rosén komme med noen gode tips til deg som er på jobbsøk? 

Det er også mulig å følge arrangementet på Østlands-Posten sin nettside. 

 


Mulighetenes Marked

kl. 12.00 -14.00

Sliperiet / Larvik Læringssenter

Her møter du bedrifter fra Larvik, som også kan ha et rektrutteringsbehov i nær framtid. Kanskje dette er dagen du møter dine fremtidige kollegaer? I tillegg vil det også være ulike kompetansetilbydere som kan hjelpe deg med informasjon knyttet til ulike typer utdanningsmuligheter.

Vil din bedrift stå på stand? Send oss en e-post på: post@fabelaktigfredag.no 

 


Fabelaktig Ettermiddag

kl. 15.00 - 18.00

Storsalen, Bølgen Kulturhus

Vi ønsker å gi noe tilbake til våre jobbskapere og inviterer derfor næringslivet i Larvik til en flott ettermiddag, med interessante, gode og underholdende foredragsholdere.

Foredragsholdere

Foto: Stian Lysberg SolumI år møter dere Norges landslagtrener i fotball, Ståle Solbakken i samtale med Kjetil Kristoffersen.

Bortsett fra å være statsminister i Norge, er landslagstrenerjobben i fotball, kanskje den jobben de fleste i Norge, har en mening om.

Etter en innholdsrik spillerkarriere som brått ble avsluttet av et hjerteinfarkt, der Ståle var «død i 12 minutter», har han siden den gang blitt en av Nordens mest meritterte fotballtrenere med erfaring fra ulike kulturer og arbeid med ulike mennesketyper gjennom mange år.

I denne samtalen med Ståle, får vi innblikk i det å være leder i med- og motgang, og hvordan det å ta valg hver eneste dag, ofte på kort varsel, er selve hverdagen.

Alex Rosèn har siden stFotokilde: Publicomarten av 90-tallet vært en av Norges fremste komikere, og i tillegg en alt-mulig-mann i norsk kulturliv.

Det få folk vet er at han faktisk har fått sparken 18 ganger. I dette foredraget får vi et innblikk i Alex sin filosofi om faktisk å gå videre i livet tross noen dumper i veien, og hans tanker om fremtidens muligheter i arbeidslivet.

Foredraget er morsomt og til ettertanke, og vi får Alex Rosèn slik vi kjenner han.

Vi byr på kulturelle innslag og vi skal dele ut inkluderingsprisene for 2021, til de bedriftene som har bemerket seg i arbeidet med å få mennesker tilbake til arbeidslivet.