For 7.gang arrangeres Fabelaktig Fredag for alle innbyggere i Larvik og omegn! Og dette året er det historisk på flere måter, ved at vi er flere arrangører som står sammen, både NAV, tiltaksbedrifter og den kommunale voksenopplæringen. 

Vi arrangerer en inspirasjonsdag for både jobbsøkere og arbeidsgivere, med et påfølgende «Mulighetenes marked» for jobbsøkerne. Her er lokale arbeidsgivere med ledige stillinger til stede, og møter jobbsøkerne. I år har vi ekstra fokus på de kompetansemulighetene som finnes - først og fremst innenfor NAV-systemet, men også for de som allerede er i arbeid. Så i tillegg til jobbmessen vil vi invitere ulike kompetansetilbydere og aktører innenfor kompetanse.

Ønsker din bedrift å holde stand på jobbmessen? Ta kontakt med oss i dag!

Tidligere har Fabelaktig Fredag, vært kjent for sin diamant logo, men i år er det en ny logo som vises fram. For de som er lokalkjente, vil de raskt se at dette er en illustrasjon av Farrisbrua som stod ferdig i 2018, som har blitt et landemerke for Larvik, hvor den ruver over Farrisvannet med sine 70 meter høye tårn. 

Foto: Monica Elstad Klingenberg


(Foto: Monica Elstad Klingenberg)

Valget om å ha Farrisbrua i vår nye logo, har flere begrunnelser, siden du kan dra flere tolkninger ut av den; det å bygge bro mellom mennesker, samfunnet, byer og bedrifter. Vi ønsker at Farrisbrua blir et symbol på arbeidsklundering, og en påminner på om hvordan hver enkelt innbygger, kan bidra til at flere kan bli en del av samfunnet vårt. 

Hvilken brobygger er du?