Flere bedrifter og bransjer mangler arbeidskraft, og flere jobbsøkere står utenfor arbeidslivet og vil bidra. Vi ønsker å skape en møteplass der behov og muligheter møtes, til inspirasjon og utvidet samarbeid, til fellesskap og inkludering i arbeidsmarkedet! 

Fabelaktig Formiddag  kl.10-12: er for alle intresserte jobbsøkere. Målet er motivasjon og gratis muligheter i form av foredrag, karierreveiledning og direkte møter med bedrifter m.m.

Mulighetenes marked kl. 12-14: er en annerledes jobbmesse med fokus på arbeidsinkludering, med en god blanding bedrifter og karrieremuligheter på stand.

Fabelaktig Fredag for næringslivet fra kl. 15 og utover: da vil vi inspirere og hylle de som skaper muligheter og legger til rette for arbeidsinkludering i vår region: vårt lokale næringsliv!

Vi lener oss på Fabelaktig Fredag konseptet som startet i Larvik, der det har vært en suksess gjennom mange år. I november feirer de 10 års jubileum! Sørlandet ble med i fjor, og skal snart arrangere det igjen: 8. mars går Fabelaktig Fredag igjen av stabelen i Kristiansand.

 

Les mer om de tidligere arrangementene